Vervallen: : Stravoc N4 1 - Bach SV N4 1

Waarom een sponsor en activiteiten commissie?

Zoals u wellicht weet, wordt het voortbestaan van diverse verenigingen bedreigd. Vaak heeft dat te maken met het wegvallen of afbrokkelen van één of meerdere pijlers onder een vereniging. Eén van die pijlers bestaat uit de financiële middelen die met name voor de jeugd en de eerste topteams nodig zijn. De sponsor en activiteiten commissie heeft als doel om samen met partners uit het bedrijfsleven deze middelen aan te vullen. In combinatie met onderstaande pijlers kan zo de basis voor een bloeiende vereniging versterkt worden.

Enthousiaste leden

De belangrijkste pijler is uiteraard het hebben van enthousiaste leden, want zonder leden is er geen vereniging, nietwaar? Stravoc heeft op dit moment circa 155 leden en is binnen Stramproy één van de grotere verenigingen. Met een leeftijdsopbouw van 7 tot en met 70 jaar en met teams in de laagste klasse en in de op één na hoogste klasse, mag er gesproken worden over een breedtesportvereniging in optima forma.

Vrijwilligers

Naast het bestuur zijn er tal van vrijwilligers actief die invulling geven aan essentiële ondersteunende taken:

  • jeugdtrainers
  • jeugdcoaches
  • trainers/coaches voor de competitieteams
  • scheidsrechters voor de jeugd- en competitieteams
  • jeugdcommissieleden voor het jeugdbeleid en ondersteunende taken
  • sponsorcommissiel
  • vrijwilliger voor het netten- en tentenverhuur
  • en dan de diverse "handjes" ter ondersteuning van een (jeugd)activiteit of andere zaken.

Sponsor en Activiteiten Commissie Stravoc (SACS)

De gebruikelijke contributiegelden zijn voldoende voor de reguliere senioren- en recreantenteams. Voor zowel de jeugd als het eerste heren- en damesteam zijn ze echter ontoereikend. Deze groepen zijn juist de toekomst van Stravoc en zorgen ervoor dat er ook op de langere termijn een volleybalvereniging actief is in Stramproy. Om de financiën voor deze groepen op orde te krijgen is hulp van buitenaf nodig. Hier ligt onder andere een taak voor de sponsor en activiteiten commissie. De regionale bekendheid van Stravoc in het zuidoosten van Nederland en inmiddels ook de nationale bekendheid van Dames 1 zijn een goede basis om samen met een partner uit het bedrijfsleven invulling te geven aan deze behoefte. Hiervoor bestaan tal van mogelijkheden met steeds passende tegenprestaties, waarbij u kunt denken aan een banner op de Stravoc site, een bord met sponsoruiting in de sporthal of een logo op de shirts van een jeugd- of seniorenteam. Wij denken graag met u mee over een geschikte samenwerking. Mocht u belangstelling hebben om Stravoc te ondersteunen, neem dan contact op met één van de leden van de This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Serve H  

Voorzitter: Ton Tindemans

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 
     
 
 

 

 

 info nodig? mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Volleybal.nl

Feed not found.