21 apr. 10:30: Accretos N4 2 - Stravoc N4 1    21 apr. 11:00: NUMIDIA VC LIMAX N4 1 - Stravoc N4 1

AAN IEDER DIE STRAVOC EEN WARM HART TOEDRAAGT

Wij gaan starten met een (digitale) lijst “Vrienden van Stravoc”. Een soort van vervolg en hopelijk uitbreiding op het grote bord “Vrienden van” dat nu nog in Café De Kantien hangt. 

Waarom?

De belangrijkste reden, daar kunnen we niet omheen, is natuurlijk om de club financieel gezond te houden. Het zijn in het algemeen, zeker na de pandemie, moeilijke tijden voor sportclubs. Stravoc is zeker niet in nood maar heeft toch ook wat moeten interen op de reserves. Verder gaat de bondsbijdrage aan de Nevobo en de kosten voor de zaalhuur aan de gemeente ieder jaar omhoog. Om de contributie voor onze leden betaalbaar te houden is elke financiële extra injectie welkom. 

Als “vriend van” ben je steunend lid van onze mooie club. We zullen een lijst publiceren op onze site van iedereen die een donatie doet. Wil je wel doneren maar juist niet zichtbaar op deze lijst komen staan kan dat natuurlijk ook

Hoe kan je “Vriend” worden? 

Op de site staat een donatie formulier hier kan je aangeven welke “vriend” je wil worden (goud, zilver of brons) en welk bedrag je wil doneren. Je kan natuurlijk ook een zelfgekozen bedrag doneren. 

Tenslotte.

Je kunt alle ontwikkelingen van de club volgen op deze site, facebook en instagram-pagina. Nog leuker is het, voor zover je dat niet (meer) doet, om de wedstrijden te komen bezoeken in sporthal “De Grenslibel”. Iedereen is natuurlijk ook welkom bij onze nevenactiviteiten zoals het mixtoernooi en de diverse Stravoc-feestjes. We hopen op een positieve reactie. 

 

Ton Tindemans, bestuurslid PR en sponsorzaken

Namens volleybalclub Hyundai Peter Janssen Stravoc, Stramproy.

Bankrekeningnummer Rabobank: iban-nummer NL51RABO0149994311 tnv Stravoc

Donatie ovv je naam en "Donatie Stravoc"

Volleybal.nl

Feed not found.