De nieuwe Stravoc site is in de lucht!

De oude site had zijn "end of life" bereikt en werd het noodzakelijk een nieuwe versie op te zetten. Je ziet dat deze iets eenvoudiger van opzet is. De reden is dat veel informatie al gedeeld wordt via Facebook, Instagram, Whatsapp. Dus iets minder werk voor onze razende reporter Ton Tindemans.

De oude artikelen, nieuwsbrieven etc zijn niet meegenomen, deze zijn er nog wel als backup maar niet voor iedereen toegankelijk. Kortom we starten met een verse site. Tegelijkertijd met de nieuwe site heeft de sponsorcommissie een socialmedia team opgezet voor het vullen van onze Instagram en Facebook.
Het team bestaat uit Vera Smolenaers, Kristel Heijkers, Anna Siebers. Zij zullen regelmatig berichtjes plaatsen op deze platformen. Heb je een Stravoc berichtje dat je graag wilt delen? Stuur ze door naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of geef het door aan je aanvoerder, deze kan het delen op de aanvoerders app waar het socialmedia team ook lid van is. 

Mocht je nog iets missen, laat het weten via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Screenshot 2023 01 09 223804

 

 

 

Volleybal.nl

Feed not found.